tirsdag 23. juni 2020

ST. HANS MED BÅT UTEN BÅL

Det lå an til å bli ei rolig St. Hansfeiring i tosomhet. Etter en hektisk dag på jobb, var det befriende godt å ty til rømmegrøt fra Fjordland. Men med det samme grøten var spist, ble vi invitert på båttur av ett par gode venner. Vi var ikke tunge å be! 🤗😎
Vi regnet med at det ville bli en varm og solfylt tur på sjøen, og det skulle bli godt å kjøle seg litt ned! Men før vi rakk å komme oss avgårde, begynte det å blåse, og gradestokken viste under 20 grader. Så kaldt det ble! 😳 Etter flere dager med høye temperaturer, hadde kroppen vent seg på å være glovarm. Vi måtte finne fram ulljakke og lett boblejakke før vi la ut.
Vertskapet hadde med alskens godsaker; reker, hvitvin, salat og melon. I tillegg fikk vi smake årets første Frostajordbær! 🍓 Den smakte fortreffelig! Det var egentlig som forventet, for den kostet 50 kr pr. kurv.
Litt kaldt ble det likevel, så det var godt å varme seg i jacuzzi'n etterpå. 😊 Da var det nesten blå himmel og vindstille.

ÅRETS NASJONALDAG 🥳🇧🇻🌞

ble den varmeste 17. mai som noensinne er målt, og den fineste rent værmessig! 🌞🇧🇻 Det ble tidlig i uka klart at bunaden ikke fikk komme ...